Iatros – dr. Košorok d.o.o.

izr. prof. dr. Pavle KOŠOROK, dr. med.

  • Področje in/ali specializacijaSpecialist splošne kirurgije
Dodatne informacijeKlicanje in navigacija

Gumba kontaktna številka in navigacija sta aktivna. Lahko ju kliknete brez skrbi, saj vam bo sistem ponudil klic še preden bo le-ta izveden (na mobilniku) ali odprl zemljevid z lokacijo ordinacije (Google maps). Če ima zasebna ambulanta objavljeno spletno stran boste na uradni strani lahko poiskali dodatne informacije. Podatki na portalu Moj zdravstveni dom so načeloma ažurni vendar lahko pride do sprememb. Spremembo lahko sporočite tako, da kontaktirate zasebno ordinacijo in jih obvestite o podatkih na portalu Moj zdravstveni dom.

Za točen delovni čas obiščite uradno spletno stran ordinacije ali pokličite kontaktno številko ordinacije.

Pon07:30 - 20:00
Tor07:30 - 20:00
Sre07:30 - 20:00
Čet07:30 - 20:00
Pet07:30 - 20:00
SobZaprto
NedZaprto

Medicinski center Iatros je bil ustanovljen leta 1994 in se je do danes uveljavil kot vrhunska zdravstvena, raziskovalna in izobraževalna ustanova na področju proktologije.

Ukvarjamo se z zdravljenjem bolezni zadnjega črevesa in danke. Poleg tega že vrsto let operiramo tudi dimeljske kile ter opravljamo male kirurške posege.

Od vsega začetka delujemo po principu dnevne bolnišnice. To pomeni, da so bolniki operirani in odpuščeni isti dan, tako da lahko zdravljenje nadaljujejo v udobju domače oskrbe.

Strokovnost in predanost našega osebja, individualni pristop ter vrhunska opremljenost, so temelji za naše uspešno delo in zadovoljstvo bolnikov. Da bi se pacienti pri nas še bolje počutili, smo našo dejavnost pred kratkim razširili v nove prostore.

Za našo dejavnost imamo koncesijo in smo s tem del javne zdravstvene mreže, sprejemamo pa tudi samoplačnike.

Svojo kakovost med drugim že vrsto let potrjujemo z mednarodno AC akreditacijo. Pridobili smo jo na podlagi izpolnjevanja standardov odličnosti v kakovosti zdravstvene obravnave. Akreditacijo smo v začetku leta 2018 uspešno obnovili ter nadgradili.

Tako smo sedaj ponosni nosilci diamantnega priznanja kakovosti.

Oddajte prvi komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja