Lekarna Brod - Tacenska cesta 120 ,1000 Ljubljana - TELEFONSKA ŠTEVILKA: 064 10 70 40

Lekarna Brod

Lekarna z dovoljenjem za izdajo zdravil preko interneta.

  • Področje in/ali specializacijaLekarna

Gumba kontaktna številka in navigacija sta aktivna. Lahko ju kliknete brez skrbi, saj vam bo sistem ponudil klic še preden bo le-ta izveden (na mobilniku) ali odprl zemljevid z lokacijo ordinacije (Google maps). Če ima zasebna ambulanta objavljeno spletno stran boste na uradni strani lahko poiskali dodatne informacije. Podatki na portalu Moj zdravstveni dom so načeloma ažurni vendar lahko pride do sprememb. Spremembo lahko sporočite tako, da kontaktirate zasebno ordinacijo in jih obvestite o podatkih na portalu Moj zdravstveni dom.

Za točen delovni čas obiščite uradno spletno stran ordinacije ali pokličite kontaktno številko ordinacije.

Pon8:00 - 19:15
Tor8:00 - 19:15
Sre8:00 - 19:15
Čet8:00 - 19:15
Pet8:00 - 19:15
Sob8:00 - 13:00
NedZaprto

Lekarna Brod

Spletna lekarna deluje v skladu z zakoni, ki veljajo v Republiki Sloveniji na področju zdravstva in lekarniške dejavnosti. Lekarna Brod je članica Lekarniške zbornice Slovenije. .

Lekarna Brod je zasebna lekarna, ki na podlagi koncesije opravlja javno lekarniško dejavnost. Leta 2010 je prejela naziv NAJ LEKARNA 2010.

Dejavnosti lekarne so preskrba z zdravili na recept in brez recepta, medicinskimi pripomočki, sredstvi za nego in vzdrževanje zdravja, prehranskimi dopolnili in drugimi izdelki za spodbujanje zdravega načina življenja. Občasno omogoča tudi preventivne preglede, kot je na primer meritev krvnega tlaka.

Strankam je vedno na voljo tudi za svetovanje.

Oddajte prvi komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja