Moj zdravstveni dom je spletno mesto, ki vam pomaga poiskati zdravstvene storitve.

Smo spletno mesto s preprosto misijo; pomagati poiskati zdravstvene storitve. Obsežen seznam vključuje; ordinacije, ki sodijo pod zasebno zdravstvo in zasebno zobozdravstvo. Na voljo je tudi javna mreža (najdite zdravstveni dom, bolnišnice v Sloveniji in lekarne) itd. Uredništvo portala želi uporabnikom zagotoviti hiter in učinkovit način za iskanje zdravstvenih zdravstvenih storitev, kot so zasebno zobozdravstvo in zasebno zdravstvo. 

Portal Moj zdravstveni dom uporabnikom predstavlja tudi zavarovalniške in druge storitve ter izdelke in pripomočke za splošno uporabo. Portal Moj zdravstveni dom ni del javne zdravstvene mreže in je spletno mesto v zasebni lasti.

Seznami

Na voljo je več načinov iskanja. Klik na regijo, uporaba iskalnika itd. Zasebne storitve lahko vključujejo tudi ponudnike iz tujine. Zasebno zobozdravstvo, zasebno zdravstvo in medicinske ustanove. Vse na enem mestu.

 • Naslovi
 • Kontaktne številke
 • Povezave na spletna mesta
 • E-poštni naslovi

Oglejte si možnosti na spletno oglaševanje.

 • * Dodatne informacije
 • * Podrobne predstavitve
Moj zdravstveni dom - Spletno oglaševanje

Iskalnik zdravstvenih storitev in informacij.

Portal Moj zdravstveni dom je spletni iskalnik z lokacijami zasebnih zdravstvenih ustanov in kontaktnimi podatki. Misija portala je ponuditi obsežno bazo informacij in hkrati enostaven način iskanja storitev.

Objavljeni so tudi kontaktni podatki in lokacije iz naslova javnega zdravstva v Sloveniji. Poiščite zdravstveni dom, oglejte si bolnišnice v Sloveniji, lekarne in druge institucije. Moj zdravstveni dom vam želi olajšati iskanje predvsem takrat, ko vas zanima zasebno zdravstvo in zasebno zobozdravstvo.

Poiščite storitve po državi, kraju ali regiji.

Zasebno zdravstvo je široko razvejano. Misija portala Moj zdravstveni dom je ponuditi kontaktne podatke, naslove z možnostjo navigacije in hiter stik z zasebnimi ordinacijami. Mi vam predstavimo osnovne informacije, naprej pa za vas poskrbijo zdravniki in osebje zasebnih ordinacij. Portal Moj zdravstveni dom je v zasebni lasti in ni del mreže javnega zdravstva. Portal je iskalnik storitev, s ciljem uporabnikom omogočiti hiter dostop do informacij, zasebnim ordinacijam pa ponuditi možnost predstavljanja svojih storitev na načine, ki jih ponuja spletno oglaševanje.

Spletno oglaševanje

Za zasebnike in zavarovalnice.

Oglaševanje za zavarovalnice.

Zavarovalnicam ponujam možnost oglaševanja ponudbe. Velja tako za ponudbo na področju zdravstvenih zavarovanj, kot tudi za ponudbo drugih oblik zavarovanja ali drugih storitev.

Oglaševanje za zasebne ordinacije

Zasebnim ordinacijam iz vseh področij medicine omogočamo možnost oglaševanja storitev skozi izvedbo celovitih strani pod okriljem portala Moj zdravstveni dom. Vaša predstavitev pridobi svoj unikaten URL naslov.

Obsežne predstavitve ponujajo številne možnosti, kot so vnos lokacije na zemljevidu, objavo cenikov, objavo gostujočih izdelkov, galerijo slik, objavo video in audio vsebine.

Za več informacije pošljite email na spletno oglaševanje na portalu Moj zdravstveni dom

Ponujamo različne oblike spletnega oglaševanja.

 • Pojavno okno
 • Sponzorirana objava
 • Celostna predstavitev (spletna podstran z unikatnim URL)
 • Oglasne pasice (bannerji)

Spletno oglaševanje – Cenik in podrobnosti

Gostujoči izdelki v spletni trgovini

Spletno oglaševanje za prodajo izdelkov. Ali imate svojo spletno trgovino? Odlično! Potem je spletno oglaševanje po principu gostujočega izdelka natanko tisto, kar potrebujete. V naši spletni trgovini objavimo vaše izdelke (do 10) in jih preusmerimo natanko na povezavo do izdelka v vaši spletni trgovini. Tako obiskovalcem portala Moj zdravstveni dom ponudimo nakup vaših izdelkov še preden so na vaši spletni strani. Spletno oglaševanje “gostujoči izdelek” poteka brezšivno. Vse kar je treba storiti, je to, da nam pošljete povezave do 10 vaših izdelkov, ostalo uredimo mi. Objavite lahko od 1 do 10 izdelkov.

 • Število izdelkov: max. 10

Cenik: Od 1 do 3 – 97,00 €/mesec • Od 4 do 7 – 159,00 €/mesec • Od 8 do 10 – 279,00 €/mesec

Pošljite povpraševanje

Popoln prevzem oglaševanja na spletu

Spletno oglaševanje s popolnim prevzemom oglasnega prostora. Vključuje vse elemente in možnosti oglaševanja, pri čemer postanete edini oglaševalec na portalu Moj zdravstveni dom z naslednjimi dodatnimi zmogljivostmi;

 • Število izdelkov: max. 30
 • Pojavna okna: 3 različice, različna pojavnost
 • Celovita predstavitev + podstrani in objava v glavnem meniju portala

Cenik: 2499 €/mesec

Pošljite povpraševanje