• Sanolabor - Specializirane prodajalne. Prodaja medicinskih pripomočkov, izposoja medicinskih pripomočkov in izdaja zdravil v Sanolabor. Spletna trgovina Sanolabor
    Splošni kontaktni podatki in delovni časSanolabor Velenje
Pon8:00 – 19:00
Tor8:00 – 19:00
Sre8:00 – 19:00
Čet8:00 – 19:00
Pet8:00 – 19:00
Sob8:00 – 13:00
NedZaprto
Sanolabor Velenje - Tomšičeva cesta 13, 3320 Velenje - TELEFONSKA ŠTEVILKA: 03 897 73 20 - Spletna trgovina Sanolabor

Klik na ikono telefon ponudi klicanje, klik na ikono avtomobil odpre navigacijo na mobilniku ali zemljevid na računalniku. Klik na ikono e-mail odpre privzet program za pošiljanje e-pošte in klik na uradna spletna stran odpre spletno stran podjetja. Ko povezava ni na voljo, bo to grafično označeno. Na uradnih spletnih straneh boste pridobili dodatne informacije, ki niso na voljo na spletni strani Moj zdravstveni dom. Podatki na portalu Moj zdravstveni dom so načeloma ažurni, vendar lahko pride do sprememb. Spremembo lahko sporočite tako, da na e-mail naslov info@zdravstvenidom.si sporočite spremembo oz. popravke, pri čemer dodate tudi povezavo do objave, ki jo je potrebno popraviti.

Sanolabor spletna trgovina

Med Sanolabor izdelki boste našli vse, kar potrebujete za zdravo in aktivno življenje. Od pripomočkov, ki pomagajo ohranjati kakovost življenja, do prehranskih dopolnil, ki izboljšajo počutje in doprinesejo k prehrani. Podjetje ima v svoji ponudbi številne izdelke za bolj zdravo in aktivno življenje.

Na portalu Moj zdravstveni dom predstavljamo gostujoče izdelke iz ponudbe spletne trgovine Sanolabor. Na strani izdelka boste preusmerjeni točno na izdelek v spletni trgovini Sanolabor.

Spletna trgovina SanolaborKliknite tukaj za posebne informacije.

Objava izdelkov na portalu Moj zdravstveni dom

Izdelki na portalu Moj zdravstveni dom so tako-imenovani gostujoči izdelki. Portal Moj zdravstveni dom ne ponuja možnosti naročila, ne ponuja skladišča ali dostave izdelkov. Ob kliku na gumb “Kupi na Sanolabor.si” vas bo sistem preusmeril v spletno trgovino podjetja Sanolabor, in sicer točno na izbran izdelek.

Gostujoči izdelki so objavljeni s ciljem poenostaviti iskanje, predvsem pa obiskovalcem portala Moj zdravstveni dom predstaviti možnost nakupa določenega izdelka ali več njih pri drugem ponudniku. V tem primeru gre za možnost nakupa pri podjetju Sanolabor. Portal Moj zdravstveni dom ne prodaja in ne skladišči izdelkov, ne izdaja zdravil in ne shranjuje pogodb o nakupu. Portal Moj zdravstveni dom tudi ne posreduje pri transakcijah. Za celotno naročilo poskrbi podjetje Sanolabor.

Spletna trgovina omogoča naročanje izdelkov 24 ur na dan 7 dni v tednu. Izdelke je mogoče naročiti v slovenskem jeziku, podjetje Sanolabor pa dostavlja na območju Evropske unije. Izjema so zdravila brez recepta, ki se dostavljajo samo na območju Republike Slovenije, na portalu Moj zdravstveni dom pa niso vključena med izdelki. Za naročilo zdravi obiščite uradno spletno stran Sanolabor.

Ob ogledu izdelka boste zasledili gumb “Kupi na Sanolabor.si“. To pomeni, da boste ob kliku preusmerjeni točno na izbran izdelek v spletni trgovini podjetja Sanolabor. Naročilo lahko izvede fizična ali pravna oseba. Izjema so naročila z naslovom za dostavo izven območja Republike Slovenije, ki jih lahko izvede samo fizična oseba.

V primeru, da naročilo oddajate kot pravna oseba, boste povabljeni k izpolnitvi dodatnih polj za identifikacijo pravne osebe in odgovorne osebe pravne osebe.

Naročilo boste oddali na straneh podjetja in postane veljavno ter nepreklicno, ko ga oddate s klikom na gumb v košarici „zaključi nakup“.

Po oddanem naročilu boste prejeli e-mail s potrditvijo naročila. To elektronsko obvestilo sicer ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je začela odprema in je zgolj informativnega značaja. Na voljo je tudi plačilo s plačilno kartico ali po povzetju. V teh primerih bo naročilo potrjeno in odpremljeno najkasneje v 2 delovnih dneh od oddaje naročila. Prejeli boste tudi vnovično e-pošto o odpremi naročila.

Spletna trgovina Sanolabor omogoča plačilo po predračunu. V tem primeru boste kot kupec prejeli obvestilo o potrditvi in odpremi naročila takoj po plačilu naročila. Naročilo se šteje za plačano, ko je knjiženo na računu ponudnika.

Za plačilo naročila po predračunu imate na voljo 7 dni. Podjetje Sanolabor si v primeru, da naročilo ni plačano v roku 7 dni, pridržuje pravico naročilo/pogodbo preklicati.

Zaloga

Če izdelka ni na zalogi ali naročila ni mogoče izvesti zaradi drugih razlogov, boste o tem obveščeni po elektronski pošti.

Podjetje si pridržuje pravico naročilo zavrniti v primeru, če gre za sum zlorabe. Ob oddaji naročila potrjujete, da ste bili seznanjeni s splošnimi pogoji poslovanja Sanolabor.

Pogodba o naročilu oz. nakupu je shranjena pri podjetju Sanolabor, registrirani uporabnik pa lahko do nje kadar koli dostopate tudi prek svojega uporabniškega računa v spletni trgovini Sanolabor. V vsakem primeru pa lahko uporabnik zahteva pogodbo o nakupu prek elektronske pošte: spletna.trgovina@sanolabor.si.

Sanolabor – O podjetju

Slovensko podjetje za veleprodajo in trženje

Sanolabor je podjetje, ustanovljeno leta 1950. Skozi desetletja je postalo največje podjetje za veleprodajo in trženje medicinske in bolniške opreme medicinskih pripomočkov, potrošnega materiala in opreme za laboratorije, zdravil (tudi izdajo) ter izdelkov za osebno higieno in zaščito.

Podjetje se uspešno širi tudi na trg v tujini. V Zagrebu posluje s hčerinskim podjetjem, hkrati pa z izbranimi izdelki in prodajnim programom oskrbujejo partnerje iz Srbije, Hrvaške, Makedonije, Bosne in Hercegovine ter Črne gore in Kosova.

Že od leta 1989 končnim kupcem nudi tudi nakupovanje v lastnih specializiranih prodajalnah. V Sloveniji je skupno 34 specializiranih prodajaln Sanolabor. V ponudbi imajo raznovrstne izdelke za zdravo življenje in ponudba zanesljivo pokriva življenje v vsakem obdobju oz. ponuja izdelke za vse starosti.

Temelj delovanja podjetja je ustvarjanje novih priložnosti za rast in razvoj na področju zdravja, znanosti ter industrije. Podjetje odlikujejo strokovno osebje, izjemno bogate izkušnje, ki temeljijo na desetletjih uspešnega dela in razvoja, poznavanje trga ter jasna vizija.

Ravno to so razlogi, da številni kupci, proizvajalci in dobavitelji zaupajo podjetju Sanolabor.

Dobaviteljev

1000

Artikov

500.000

Zaposlenih

260

Specializiranih prodajaln

34

Končnih kupcev mesečno

100.000

Veleprodajnih kupcev

5000

Oddajte prvi komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja