Moj zdravstveni dom je spletno mesto, ki vam pomaga poiskati zdravstvene storitve.

Smo spletno mesto s preprosto misijo; pomagati poiskati zdravstvene storitve. Obsežen seznam vključuje; ordinacije, ki sodijo pod zasebno zdravstvo in zasebno zobozdravstvo. Na voljo je tudi javna mreža (najdite zdravstveni dom, bolnišnice v Sloveniji in lekarne) itd. Uredništvo portala želi uporabnikom zagotoviti hiter in učinkovit način za iskanje zdravstvenih zdravstvenih storitev, kot so zasebno zobozdravstvo in zasebno zdravstvo. 

Portal Moj zdravstveni dom uporabnikom predstavlja tudi zavarovalniške in druge storitve ter izdelke in pripomočke za splošno uporabo. Portal Moj zdravstveni dom ni del javne zdravstvene mreže in je spletno mesto v zasebni lasti.

Brezplačne e-novice, zanimivosti in uporabne informacije.

Novičke

Naročite se na naše brezplačne e-novice, zanimivosti in uporabne informacije. 1x – 2x mesečno bomo pošiljali zanimiva in kratka e-poštna obvestila.

Seznami

Na voljo je več načinov iskanja. Klik na regijo, uporaba iskalnika itd. Zasebne storitve lahko vključujejo tudi ponudnike iz tujine. Zasebno zobozdravstvo, zasebno zdravstvo in medicinske ustanove. Vse na enem mestu.

  • Naslovi
  • Kontaktne številke
  • Povezave
  • E-poštni naslovi

Oglejte si možnosti na spletno oglaševanje.

  • * Dodatne informacije
  • * Podrobne predstavitve
Moj zdravstveni dom - Spletno oglaševanje

Iskalnik zdravstvenih storitev in informacij.

Portal Moj zdravstveni dom je spletni iskalnik z lokacijami zasebnih zdravstvenih ustanov in kontaktnimi podatki. Misija portala je ponuditi obsežno bazo informacij in hkrati enostaven način iskanja storitev.

Objavljeni so tudi kontaktni podatki in lokacije iz naslova javnega zdravstva v Sloveniji. Poiščite zdravstveni dom, oglejte si bolnišnice v Sloveniji, lekarne in druge institucije. Moj zdravstveni dom vam želi olajšati iskanje predvsem takrat, ko vas zanima zasebno zdravstvo in zasebno zobozdravstvo.

Poiščite storitve po državi, kraju ali regiji.

Zasebno zdravstvo je široko razvejano. Misija portala Moj zdravstveni dom je ponuditi kontaktne podatke, naslove z možnostjo navigacije in hiter stik z zasebnimi ordinacijami. Mi vam predstavimo osnovne informacije, naprej pa za vas poskrbijo zdravniki in osebje zasebnih ordinacij. Portal Moj zdravstveni dom je v zasebni lasti in ni del mreže javnega zdravstva. Portal je iskalnik storitev, s ciljem uporabnikom omogočiti hiter dostop do informacij, zasebnim ordinacijam pa ponuditi možnost predstavljanja svojih storitev na načine, ki jih ponuja spletno oglaševanje.

Oglaševanje na portalu Moj zdravstveni dom

Portal Moj zdravstveni dom je spletni iskalnik z lokacijami zasebnih zdravstvenih ustanov in kontaktnimi podatki. Misija portala je ponuditi obsežno bazo informacij in hkrati enostaven način iskanja storitev na področju zasebnih zdravstvenih storitev.