Brezplačne e-novice, zanimivosti in uporabne informacije.

Novičke

Naročite se na naše brezplačne e-novice, zanimivosti in uporabne informacije. 1x – 2x mesečno bomo pošiljali zanimiva in kratka e-poštna obvestila.

Pogosta vprašanja

In odgovori.

F.A.Q.

Kratica (ang.) pomeni Frequently asked questions. V prevodu pogosto zastavljena vprašanja.

O portalu Moj zdravstveni dom

Cilj portala Moj zdravstveni dom je poenostaviti iskanje zasebnih zdravstvenih storitev, ko je to potrebno in ko si to želimo. Portal je ustvarjen s ciljem poenotiti inforamcije na eni točki in tako združiti vse zasebne storitve v celotno predstavitev.

Portal Moj zdravstveni dom je portal za spletno oglaševanje storitev in dejavnosti, ki sodijo pod okrilje zasebnega zdravstva. Hkrati je portal namenjen prodaji izdelkov in pripomočkov.

Zakaj je v uporabi naziv Moj zdravstveni dom?

Ideja izza naziva Moj zdravstveni dom je enostavna. Zasebne zdravstvene storitve si poiščemo sami, sami krijemo stroške zdravljenja. Moj zdravstveni dom je torej mišljeno v smislu “zdravstvene storitve po lastni izbiri”. Ne gre za zdravstveni dom pod okriljem javnega zdravstvenega sistema. Na portalu so sicer objavljene tudi lokacije in kontaktni podatki zdravstvenih ustanov pod okriljem javnega zdravstva. Cilj je uporabnikom omogočiti hiter in enostaven dostop do tovrstnih informacij.

Želimo objavo naše ordinacijo. Kako to storimo?

Če ste zasebnik in želite objavo na portalu Moj zdravstveni dom, lahko to storite preprosto tako, da pošljete podatke na email naslov info@zdravstvenidom.si.

Osnovna objava vključuje:

  • Ime in priimek s strokovnim nazivom
  • Glavna dejavnost
  • Naslov
  • 1x kontaktni telefon
  • 1x e-mail naslov
  • 1x spletni naslov

Bolj obsežna predstavitev je plačljiva in sodi pod spletno oglaševanje.

Kako navežem stik z ordinacijo?

Ordinacije in zasebniki na portalu Moj zdravstveni dom imajo navedene kontaktne podatke. Le-te so dodani, če so v trenutku priprave baze bili na voljo oz. javno objavljeni. Baza se vedno dopolnjuje in prizadevamo si bazo ohranjati ažurno.

Pri naši ordinaciji so napačni podatki

Če zasledite napačne kontaktne podatke ali napako, nas o tem lahko obvestite na e-poštni naslov info@zdravstvenidom.si. V email dodajte popravljene podatke in povezavo do vnosa, kjer je popravek potreben. Za popravek se vam v naprej najlepše zahvaljujemo.

Kje lahko dobimo informacije o oglaševanju?

Če želite oglaševati na portalu Moj zdravstveni dom, si lahko več podrobnosti ogledate na povezavi spletno oglaševanje. Za več informacij nam lahko pošljete tudi email na e-poštni naslov info@zdravstvenidom.si ali pokličete na telefonsko številko +386 51 381 461.

Želimo objaviti tudi naš cenik in ustvariti celovito predstavitev

Obsežna spletna predstavitev vaše dejavnosti na portalu Moj zdravstveni dom sodi pod spletno oglaševanje. Z veseljem vam pomagamo urediti izjemno spletno predstavitev in spodbuditi obiskanost vaše dejavnosti skozi učinkovito in atraktivno spletno oglaševanje.

Možnosti je veliko;

  • Lahko ustvarimo sponzorirano objavo
  • Lahko združimo več različnih oblik oglasa na spletnem portalu, kar pomeni, da združimo sponzorirano objavo in oglasno pasico + pojavno okno.

Celovita predstavitev pomeni, da bo na portalu Moj zdravstveni dom vaša dejavnost prejela pod-stran, ki bo izjemno obsežno in atraktivno opremljena z različnimi obliki kontakta za paciente, zemljevidom, aktivnimi povezavami za direktno klicanje in pošiljanje e-pošte, lahko dodate video, audio in ustvarite foto-galerijo.

Kmalu tudi cenik oglaševanja.

Spletno oglaševanje na portalu Moj zdravstveni dom.

Kontaktirajte nas. Potrudili se bomo ponuditi odgovor v najkrajšem možnem času.

Oglaševanje na portalu Moj zdravstveni dom

Portal Moj zdravstveni dom je spletni iskalnik z lokacijami zasebnih zdravstvenih ustanov in kontaktnimi podatki. Misija portala je ponuditi obsežno bazo informacij in hkrati enostaven način iskanja storitev na področju zasebnih zdravstvenih storitev.