O portalu Moj zdravstveni dom

Cilj portala Moj zdravstveni dom je poenostaviti iskanje zasebnih zdravstvenih storitev. Portal Moj zdravstveni dom je hkrati portal za spletno oglaševanje storitev in prodaji izdelkov ter pripomočkov.

Moj zdravstveni dom je spletno mesto, ki vam pomaga poiskati zdravstvene storitve.

Smo spletno mesto s preprosto misijo; pomagati poiskati zdravstvene storitve. Obsežen seznam vključuje; ordinacije, ki sodijo pod zasebno zdravstvo in zasebno zobozdravstvo. Na voljo je tudi javna mreža (najdite zdravstveni dom, bolnišnice v Sloveniji in lekarne) itd. Uredništvo portala želi uporabnikom zagotoviti hiter in učinkovit način za iskanje na področju zdravstva. Ključne točke spletnega mesta so; privat zobozdravnik, specilizirana prodajalna in seznam AED Defibrilatorjev v Sloveniji

Portal Moj zdravstveni dom uporabnikom predstavlja tudi zavarovalniške in druge storitve ter izdelke in pripomočke za splošno uporabo. Portal Moj zdravstveni dom ni del javne zdravstvene mreže in je spletno mesto v zasebni lasti.

POGOSTA VPRAŠANJA

Želimo objaviti celovito predstavitev svoje ordinacije, vključujoč cenike, storitve itd. Kako to storimo?

Obsežna spletna predstavitev vaše dejavnosti na portalu Moj zdravstveni dom sodi pod spletno oglaševanje. Z veseljem vam pomagamo urediti izjemno spletno predstavitev in spodbuditi obiskanost vaše dejavnosti skozi učinkovito in atraktivno spletno oglaševanje.

Možnosti je veliko.

Lahko ustvarimo sponzorirano objavo, lahko združimo več različnih oblik oglasa na spletnem portalu, kar pomeni, da združimo sponzorirano objavo in oglasno pasico + pojavno okno.

Zakaj je v uporabi naziv Moj zdravstveni dom?

Ideja izza naziva Moj zdravstveni dom je enostavna. Zasebne zdravstvene storitve si poiščemo sami, sami krijemo stroške zdravljenja. Moj zdravstveni dom je torej mišljeno v smislu “zdravstvene storitve po lastni izbiri”. Ne gre za zdravstveni dom pod okriljem javnega zdravstvenega sistema. Na portalu so sicer objavljene tudi lokacije in kontaktni podatki zdravstvenih ustanov pod okriljem javnega zdravstva. Cilj je uporabnikom omogočiti hiter in enostaven dostop do tovrstnih informacij.

Želimo objaviti zasebno ordinacijo. Kako to storimo? Ali je storitev plačljiva?

Storitev je plačljiva. Cena za objavo na portalu znaša 4,39 € na mesec in se obračunava kot mesečna naročnina. Če ste zasebnik in želite objavo na portalu Moj zdravstveni dom, lahko to storite preprosto tako, da pošljete podatke na email naslov info@zdravstvenidom.si.

Osnovna objava vključuj:

Ime in priimek s strokovnim nazivom
Glavna dejavnost
Naslov
1x kontaktni telefon
1x e-mail naslov
1x spletni naslov
Več podrobnosti po želji.