• Kontaktni podatki in delovni časDigitalno zobozdravstvo VBO RADEČE
Pon12:00 – 20:00
Tor7:00 – 14:30
Sre12:30 – 20:00
Čet7:00 – 14:30
Pet7:00 – 14:30
SobZaprto
NedZaprto
Digitalno zobozdravstvo VBO Ljubljana

Klik na številko ponudi klicanje, klik na avtomobil odpre navigacijo na mobilniku ali zemljevid na računalniku. Klik na e-mail odpre privzet program za pošiljanje e-pošte in klik na uradna spletna stran odpre spletno stran zdravstvenega doma oz. ordinacije. Ko povezava ni na voljo, bo to grafično označeno. Na uradnih spletnih straneh boste pridobili dodatne informacije, ki niso na voljo na spletni strani Moj zdravstveni dom. Podatki na portalu Moj zdravstveni dom so načeloma ažurni vendar lahko pride do sprememb. Spremembo lahko sporočite tako, da kontaktirate zasebno ordinacijo in jih obvestite o podatkih na portalu Moj zdravstveni dom ali spremembo sporočite na info@zdravstvenidom.si.

Digitalno zobozdravstvo VBO RADEČE

Pri izboru privat zobozdravnika je še več malenkosti, na katere smo kot pacient pozorni. Digitalno zobozdravstvo VBO Radeče je zasebna zobna ordinacija, ki slovi po izjemni kakovosti in prijaznosti do pacienta.

V osnovi ordinacijo lahko predstavimo kot privat zobozdravnika oz. privat zobozdravstvo, vendar njihova ponudba pokriva še nekatere druge segmente.

Digitalno zobozdravstvo VBO RADEČE

Invisalign

Nevidni zobni aparat Invisalign je do popolnega nasmeha pripeljal že več kot 12 milijonov ljudi po vsem svetu.

VBO zobozdravstvo je največji ponudnik nevidnih zobnih aparatov Invisalign v tem delu Evrope in zahvaljujoč nevidnemu zobnemu aparatu Invisalign, seveda pa tudi VBO digitalnemu zobozdravstvu, se danes z veseljem nasmeji že več kot 2000 pacientov oz. strank.

Večkrat nagrajena Dr. Vesna Kaloh, je svetovno priznana specialistka za ravnanje zob z nevidnim zobnim aparatom Invisalign in se ponaša tudi s prestižnim nazivom Key Opinion Leader pri Clear TPS, podjetju z največ opravljenimi načrti premikanja zob z nevidnim zobnim aparatom Invisalign.

Prva zobna ščetka na svetu s ščetinami iz črnega kremena.

Premium zobna ščetka VBO. Najbolj učinkovita zobna ščetka – To je bil cilj in osnovno vodilo razvoja. Ustvariti najbolj učinkovito zobno ščetko, ki očisti vse površine zoba. Premium zobna ščetka VBO je na voljo na uradni spletni strani ordinacije VBO digitalni zobozdravnik.

Učinkovitost zagotavljata primerno oblika in velikost glave. Zobna ščetka VBO je zasnovana tako, da doseže tudi nepravilno postavljene in delno izrasle zobe. Zelo učinkovito jo lahko uporabljajo tudi tisti z ožjo čeljustjo. Stranske ščetine na vrhovih so podaljšane in zožene, tako, da zobna ščetka VBO seže tudi v medzobne prostore in pod rob dlesni ter s tem očisti tudi težje dostopna mesta.

Površine ščetin so zaradi impregniranega črnega kremena hrapave (na mikroskopski ravni), zato bolj učinkovito odnašajo obloge kot klasične gladke ščetine. Zraven tega pa črni kremen ob ščetkanju sprošča negativne ione, kar zmanjša hitrost nastajanja novih zobnih oblog. Črni kremen je ruda, ki se nahaja le na otoku Hokaido na Japonskem.

VBO cenik storitev

(VBO invisalign cena ali cenik storitev). Kontkatirajte ordinacijo. Kontaktni podatki so navedeni na vrhu.

Oddajte prvi komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja