Ksenija De Lorenzi dr. med. – Specialist otorinolaringologije

  • Splošni kontaktni podatki in delovni časSpecialist otorinolaringologije
Pon10:00 - 18:00
Tor13:00 - 20:00
Sre08:00 - 16:00
Čet08:00 - 16:00
Pet08:00 - 16:00
SobZaprto
NedZaprto
Ksenija De Lorenzi dr. med. - Specialist otorinolaringologije - Erjavčeva ulica 30, 5000 Nova Gorica - TELEFONSKA ŠTEVILKA: 05 302 46 56

Klik na ikono telefon ponudi klicanje, klik na ikono avtomobil odpre navigacijo na mobilniku ali zemljevid na računalniku. Klik na ikono e-mail odpre privzet program za pošiljanje e-pošte in klik na uradna spletna stran odpre spletno stran podjetja. Ko povezava ni na voljo, bo to grafično označeno. Na uradnih spletnih straneh boste pridobili dodatne informacije, ki niso na voljo na spletni strani Moj zdravstveni dom. Podatki na portalu Moj zdravstveni dom so načeloma ažurni, vendar lahko pride do sprememb. Spremembo lahko sporočite tako, da na e-mail naslov info@zdravstvenidom.si sporočite spremembo oz. popravke, pri čemer dodate tudi povezavo do objave, ki jo je potrebno popraviti.

Ksenija De Lorenzi

Ordinacija dr. Ksenija de Lorenzi.

Pogodbeni partner ZZZS z odobreno koncesijo za področje ambulantne otorinolaringologije.

Samoplačniški ultrazvočni pregledi vratu in trebuha, specialistične ortopedske storive in pregledi, denzitometrija (merjenje kostne gostot), alergološki specialistični pregledi in testiranja.

Oddajte prvi komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja