• Delovni čas in kontaktLekarna Brod Babnik Barbka mag. farm.
Pon08:00 - 19:15
Tor08:00 - 19:15
Sre08:00 - 19:15
Čet08:00 - 19:15
Pet08:00 - 19:15
Sob8:00 - 13:00
NedZaprto
Lekarna Brod Babnik Barbka mag. farm.

Klik na ikono telefon ponudi klicanje, klik na ikono avtomobil odpre navigacijo na mobilniku ali zemljevid na računalniku. Klik na ikono e-mail odpre privzet program za pošiljanje e-pošte in klik na uradna spletna stran odpre spletno stran podjetja. Ko povezava ni na voljo, bo to grafično označeno. Na uradnih spletnih straneh boste pridobili dodatne informacije, ki niso na voljo na spletni strani Moj zdravstveni dom. Podatki na portalu Moj zdravstveni dom so načeloma ažurni, vendar lahko pride do sprememb. Spremembo lahko sporočite tako, da na e-mail naslov info@zdravstvenidom.si sporočite spremembo oz. popravke, pri čemer dodate tudi povezavo do objave, ki jo je potrebno popraviti.

Lekarna Brod Babnik Barbka

Želite dopolniti vsebino? Dodati, popraviti ali spremeniti del vsebine?

Kontaktirajte nas za več podrobnosti.

Spletna trgovinaInformacije za obiskovalce in ponudnike.

Objava izdelkov na portalu Moj zdravstveni dom

Ponudnikom omogočamo objavo izdelkov na portalu Moj zdravstveni dom. Za več informacij pošljite e-mail.

Izdelki na portalu Moj zdravstveni dom so tako-imenovani gostujoči izdelki. Iskalnik in seznam Moj zdravstveni dom ne ponuja možnosti naročila, ne ponuja skladišča ali dostave izdelkov.

Ob kliku na gumb “Nakup pri ponudniku” sistem stranko preusmeril na spletno trgovino podjetja (lekarne, specializirane prodajalne itd.).

Gostujoči izdelki so objavljeni s ciljem poenostaviti iskanje, predvsem pa obiskovalcem portala Moj zdravstveni dom predstaviti možnost nakupa določenega izdelka ali več njih pri drugem ponudniku.

Izdelki so lahko od različnih ponudnikov, kar je navedeno v opisu izdelka. Portal Moj zdravstveni dom ne prodaja in ne skladišči izdelkov, ne izdaja zdravil in ne shranjuje pogodb o nakupu.

Portal Moj zdravstveni dom tudi ne posreduje pri transakcijah. Za celotno naročilo poskrbi podjetje oz. ponudnik, pri kateremu se odda naročilo. Portal Moj zdravstveni dom je zdolj posrednik povezave (kot klasičen spletni seznam ali iskalnik).

Spletne trgovine omogočajo naročanje izdelkov 24 ur na dan 7 dni v tednu. Na straneh ponudnika preverite v katerih jezikih je možno oddati naročilo in katere načine dostave uporablja.

Ob ogledu izdelka boste zasledili gumb “Naroči pri ponudniku“. To pomeni, da boste ob kliku preusmerjeni točno na izbran izdelek v spletni trgovini ponudnika.

Pravilnik, pogoji poslovanja in druge formalne informacije prebierite na spletnih straneh vsakega ponudnika, saj se lahko razlikujejo.

Nekateri ponudniki omogočajo naročilo za fizične in pravne oseba, nekateri samo za fizične osebe, nekateri samo za pravne. To je odvisno od ponudnika.

V primeru, da naročilo oddajate kot pravna oseba, boste verjetno povabljeni k izpolnitvi dodatnih polj za identifikacijo pravne osebe in odgovorne osebe pravne osebe.

Vedno preberite pogoje poslovanja na straneh ponudnika.

Vsaka spletna trgovina omogoča različne oblike plačila. Na straneh ponudnika preverite, katere načine plačila omogoča.

Prva lekarna Babnik Barbka, magistra farmacije

Lekarna Brod spletna lekarna deluje v okviru Lekarne Brod, ki je članica Lekarniške zbornice Slovenije.

Lekarna Brod, kot tudi spletna lekarna pod njenim okriljem, deluje v skladu z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji. Področje zdravstva in lekarniške dejavnosti.

Lekarna Brod je zasebna lekarna in javno lekarniško dejavnost opravlja na podlagi koncesije.

Ponaša se z nazivom NAJ LEKARNA 2010. Dejavnosti; preskrba z zdravili na recept in brez recepta, medicinski pripomočki, sredstva za nego in vzdrževanje zdravja, prehranska dopolnila in drugi izdelki za spodbujanje zdravega načina življenja.

Lekarna Brod je svojim strankam vedno na voljo tudi za svetovanje.

Dostava

Hitra in zanesljiva.

Načini plačila

Lekarna Brod sprejema različne oblike plačil.

Spletna trgovina

Veliko izdelkov.

Oddajte prvi komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja