• Iatros - Dr. Košorok d.o.o., zasebni medicinski center
  Delovni čas in kontaktIatros - Dr. Košorok d.o.o., zasebni medicinski center
Pon07:30 - 20:00
Tor07:30 - 20:00
Sre07:30 - 20:00
Čet07:30 - 20:00
Pet07:30 - 20:00
SobZaprto
NedZaprto
Iatros - dr. Košorok d.o.o. zasebni medicinski center - Parmova 51 b 1000 Ljubljana - TELEFONSKA ŠTEVILKA: 01 236 43 70

Klik na ikono telefon ponudi klicanje, klik na ikono avtomobil odpre navigacijo na mobilniku ali zemljevid na računalniku. Klik na ikono e-mail odpre privzet program za pošiljanje e-pošte in klik na uradna spletna stran odpre spletno stran podjetja. Ko povezava ni na voljo, bo to grafično označeno. Na uradnih spletnih straneh boste pridobili dodatne informacije, ki niso na voljo na spletni strani Moj zdravstveni dom. Podatki na portalu Moj zdravstveni dom so načeloma ažurni, vendar lahko pride do sprememb. Spremembo lahko sporočite tako, da na e-mail naslov info@zdravstvenidom.si sporočite spremembo oz. popravke, pri čemer dodate tudi povezavo do objave, ki jo je potrebno popraviti.

Spletna trgovinaInformacije za obiskovalce in ponudnike.

Objava izdelkov na portalu Moj zdravstveni dom

Ponudnikom omogočamo objavo izdelkov na portalu Moj zdravstveni dom. Za več informacij pošljite e-mail.

Izdelki na portalu Moj zdravstveni dom so tako-imenovani gostujoči izdelki. Iskalnik in seznam Moj zdravstveni dom ne ponuja možnosti naročila, ne ponuja skladišča ali dostave izdelkov.

Ob kliku na gumb “Nakup pri ponudniku” sistem stranko preusmeril na spletno trgovino podjetja (lekarne, specializirane prodajalne itd.).

Gostujoči izdelki so objavljeni s ciljem poenostaviti iskanje, predvsem pa obiskovalcem portala Moj zdravstveni dom predstaviti možnost nakupa določenega izdelka ali več njih pri drugem ponudniku.

Izdelki so lahko od različnih ponudnikov, kar je navedeno v opisu izdelka. Portal Moj zdravstveni dom ne prodaja in ne skladišči izdelkov, ne izdaja zdravil in ne shranjuje pogodb o nakupu.

Portal Moj zdravstveni dom tudi ne posreduje pri transakcijah. Za celotno naročilo poskrbi podjetje oz. ponudnik, pri kateremu se odda naročilo. Portal Moj zdravstveni dom je zdolj posrednik povezave (kot klasičen spletni seznam ali iskalnik).

Spletne trgovine omogočajo naročanje izdelkov 24 ur na dan 7 dni v tednu. Na straneh ponudnika preverite v katerih jezikih je možno oddati naročilo in katere načine dostave uporablja.

Ob ogledu izdelka boste zasledili gumb “Naroči pri ponudniku“. To pomeni, da boste ob kliku preusmerjeni točno na izbran izdelek v spletni trgovini ponudnika.

Pravilnik, pogoji poslovanja in druge formalne informacije prebierite na spletnih straneh vsakega ponudnika, saj se lahko razlikujejo.

Nekateri ponudniki omogočajo naročilo za fizične in pravne oseba, nekateri samo za fizične osebe, nekateri samo za pravne. To je odvisno od ponudnika.

V primeru, da naročilo oddajate kot pravna oseba, boste verjetno povabljeni k izpolnitvi dodatnih polj za identifikacijo pravne osebe in odgovorne osebe pravne osebe.

Vedno preberite pogoje poslovanja na straneh ponudnika.

Vsaka spletna trgovina omogoča različne oblike plačila. Na straneh ponudnika preverite, katere načine plačila omogoča.

Iatros – dr. Košorok d.o.o.

Iatros – dr. Košorok d.o.o. zasebni medicinski center deluje že od leta 1994. Skozi desetletja se je uveljavil kot izjemna in strokovna zdravstvena ustanova. Iatros je pomembna raziskovalna in izobraževalna ustanova na področju proktologije.

Področja dela

Medicinski center Iatros se ukvarja z zdravljenjem bolezni zadnjega črevesa in danke. Poleg tega že vrsto let operirajo dimeljske kile in opravljajo manjše kirurške posege.

Dnevna bolnišnica

Dnevna bolnišnica je termin, ki označuje pristop k obravnavi pacienta. Bolniki, ki so operirani v ustanovi Iatros, so odpuščeni še isti dan in zdravljenje nadaljujejo v udobju domače oskrbe.

Pacient pred odhodom prejme vse pomembne napotke in nasvete za osebno nego in zaključek zdravljenja v domačem okolju. Iatros slovi po izjemni strokovnosti tudi na tem področju, strokovno osebje pa za pacienta poskrbi na izjemni ravni.

Poleg individualnega pristopa ter vrhunske opremljenost medicinskega centra, so temelj uspešnega dela izjemno strokovno in predano osebje. Rezultat je strokovna oskrba in zadovoljstvo pacientov.

S koncesijo je medicinski center Iatros tudi del javne zdravstvene mreže. Seveda pa sprejemajo tudi samoplačnike.

Proktologija

Koloproktologija je veja kirurgije, ki se ukvarja s strukturo, težavami in boleznimi perianalnega področja, zadnjika, danke ter širokega črevesa.

 • Hemoroidi
 • Tromboza
 • Fisura ali črevesna razpoka
 • Gnojni procesi
 • Analne bradavice, rak zadnjika – hpv
 • Anorektalna bolečina
 • Zaprtje
 • Inkontinenca oz. Uhajanje blata
 • Polipi in rak debelega črevesa in danke
 • Stoma

Ambulanta za rehabilitacijo medeničnega dna in inkontinenco

 • inkontinenca,
 • zaprtje,
 • zdrs organov male medenice,
 • sindrom obstruktivnega odvajanja
 • bolečina v medeničnem obroču,
 • bolečina pri spolnih odnosih,
 • inkontinenca v nosečnosti in po porodu,
 • napenjanje in vetrovi,
 • poporodna diastaza rektusov (trebušnih mišic),
 • Zdravje žensk in rehabilitacija medeničnega dna,
 • Anorektalna manometrija.

Magnetni stol

Terapije na magnetnem stolu so primerne za ženske in moške.

Zunajtelesna magnetna stimulacija pomaga pri krepljenju mišic medeničnega dna, okrepi pa se tudi zavedanje mišic medeničnega dna in njihova pravilna uporaba. Za več podrobnosti obiščite uradno spletno stran.

Nuhalna svetlina z zgodnjo morfologijo ploda

Ultrazvočni (UZ) presejalni test z meritvijo nuhalne svetline izvajamo med 11. in 14. tednom nosečnosti (do 13 tednov in 6 dni).

Gastroskopija

Gastroskopija je pregled požiralnika, želodca in dvanajstnika s posebno kamero. S preiskavo pri Iatrosu raziščejo vzroke za nepojasnjene bolečine v trebuhu, težave s požiranjem, krvavitve in drugo. Če je potrebno, lahko med pregledom zdravnik gastroenterolog tudi odvzame delček tkiva za nadaljnje preiskave, odstrani polipe ali zaustavi krvavitev.

Pri Iatrosu se je mogoče naročiti tudi na ambulantni pregled k specialistu gastroenterologu.

Omenjeno področje se izvaja v okviru samoplačniške dejavnosti.

Splošna kirurgija

Glavnina dejavnosti medicinskega centra Iatros, je povezana z boleznimi zadnjika, trebušne stene in prebavnega sistema. Opravljajo tudi posege t.i. male kirurgije. Po navadi gre za poseg v lokalni anesteziji.

Odstranjevanje znamenj
Odstranjevanje lipomov in ateromov
Izrezovanje vraščenih nohtov

Omenjeno področje se izvaja v okviru samoplačniške dejavnosti.

Za vsa področja delovanja obiščite uradno spletno stran Iatros medicinski center.

Druge povezave in iskanja:

1 Komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja