• Kontaktni podatki in delovni časZobna hiška
Pon8:00 – 20:00
Tor8:00 – 20:00
Sre8:00 – 20:00
Čet8:00 – 16:00
Pet8:00 – 14:00
Sob8:00 – 13:00
NedZaprto
Zobna hiška - Privat zobozdravnik - Ob Studencu 9, 1260 Ljubljana - Polje - TELEFONSKA ŠTEVILKA: 031 505 010 - Zasebna zobna ordinacija

Klik na številko ponudi klicanje, klik na avtomobil odpre navigacijo na mobilniku ali zemljevid na računalniku. Klik na e-mail odpre privzet program za pošiljanje e-pošte in klik na uradna spletna stran odpre spletno stran zdravstvenega doma oz. ordinacije. Ko povezava ni na voljo, bo to grafično označeno. Na uradnih spletnih straneh boste pridobili dodatne informacije, ki niso na voljo na spletni strani Moj zdravstveni dom. Podatki na portalu Moj zdravstveni dom so načeloma ažurni vendar lahko pride do sprememb. Spremembo lahko sporočite tako, da kontaktirate zasebno ordinacijo in jih obvestite o podatkih na portalu Moj zdravstveni dom ali spremembo sporočite na info@zdravstvenidom.si.

Zobna hiška?

Pri izboru privat zobozdravnika je še več malenkosti, na katere smo kot pacient pozorni. Zobna hiška je pacientu prijazna in cenovno dostopna ordinacija, ki poleg zobozdravstvenih storitev že od leta 2005 ponuja celostno izdelavo zobotehničnih nadomestkov, kot so porcelanski ali cirkonijevi mostički in prevleke, vse vrste snemne protetike, izdelane po najvišjih standardih in tudi iz BIO materijalov.

Zobna hiška – Privat zobozdravnik

Zobozdravstvene storitve
Redne kontrole in učinkovito ukrepanje so zagotovilo za zdrave zobe in lep nasmeh ob minimalnem vložku.

Strokovno osebje
Za vas poskrbijo naši izkušeni zobozdravniki z vrhunskim znanjem in kvalitetnimi material

Izobraževanja
V naši ambulanti izvajamo celostna izobraževanja s področja ustne higiene

1 Komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja