• Sanolabor - Specializirane prodajalne. Prodaja medicinskih pripomočkov, izposoja medicinskih pripomočkov in izdaja zdravil v Sanolabor. Spletna trgovina Sanolabor
    Delovni čas in kontaktSanolabor Lenart
Pon8:00 - 19:00
Tor8:00 - 19:00
Sre8:00 - 19:00
Čet8:00 - 19:00
Pet8:00 - 19:00
Sob8:00 - 13:00
NedZaprto
Sanolabor Lenart - Industrijska ulica 47, 2230 Lenart v Slovenskih goricah - TELEFONSKA ŠTEVILKA: 02 292 78 15 - Spletna trgovina Sanolabor

Klik na ikono telefon ponudi klicanje, klik na ikono avtomobil odpre navigacijo na mobilniku ali zemljevid na računalniku. Klik na ikono e-mail odpre privzet program za pošiljanje e-pošte in klik na uradna spletna stran odpre spletno stran podjetja. Ko povezava ni na voljo, bo to grafično označeno. Na uradnih spletnih straneh boste pridobili dodatne informacije, ki niso na voljo na spletni strani Moj zdravstveni dom. Podatki na portalu Moj zdravstveni dom so načeloma ažurni, vendar lahko pride do sprememb. Spremembo lahko sporočite tako, da na e-mail naslov info@zdravstvenidom.si sporočite spremembo oz. popravke, pri čemer dodate tudi povezavo do objave, ki jo je potrebno popraviti.

Spletna trgovinaInformacije za obiskovalce in ponudnike.

Objava izdelkov na portalu Moj zdravstveni dom

Ponudnikom omogočamo objavo izdelkov na portalu Moj zdravstveni dom. Za več informacij pošljite e-mail.

Izdelki na portalu Moj zdravstveni dom so tako-imenovani gostujoči izdelki. Iskalnik in seznam Moj zdravstveni dom ne ponuja možnosti naročila, ne ponuja skladišča ali dostave izdelkov.

Ob kliku na gumb “Nakup pri ponudniku” sistem stranko preusmeril na spletno trgovino podjetja (lekarne, specializirane prodajalne itd.).

Gostujoči izdelki so objavljeni s ciljem poenostaviti iskanje, predvsem pa obiskovalcem portala Moj zdravstveni dom predstaviti možnost nakupa določenega izdelka ali več njih pri drugem ponudniku.

Izdelki so lahko od različnih ponudnikov, kar je navedeno v opisu izdelka. Portal Moj zdravstveni dom ne prodaja in ne skladišči izdelkov, ne izdaja zdravil in ne shranjuje pogodb o nakupu.

Portal Moj zdravstveni dom tudi ne posreduje pri transakcijah. Za celotno naročilo poskrbi podjetje oz. ponudnik, pri kateremu se odda naročilo. Portal Moj zdravstveni dom je zdolj posrednik povezave (kot klasičen spletni seznam ali iskalnik).

Spletne trgovine omogočajo naročanje izdelkov 24 ur na dan 7 dni v tednu. Na straneh ponudnika preverite v katerih jezikih je možno oddati naročilo in katere načine dostave uporablja.

Ob ogledu izdelka boste zasledili gumb “Naroči pri ponudniku“. To pomeni, da boste ob kliku preusmerjeni točno na izbran izdelek v spletni trgovini ponudnika.

Pravilnik, pogoji poslovanja in druge formalne informacije prebierite na spletnih straneh vsakega ponudnika, saj se lahko razlikujejo.

Nekateri ponudniki omogočajo naročilo za fizične in pravne oseba, nekateri samo za fizične osebe, nekateri samo za pravne. To je odvisno od ponudnika.

V primeru, da naročilo oddajate kot pravna oseba, boste verjetno povabljeni k izpolnitvi dodatnih polj za identifikacijo pravne osebe in odgovorne osebe pravne osebe. Vedno preberite pogoje poslovanja na straneh ponudnika.

Vsaka spletna trgovina omogoča različne oblike plačila. Na straneh ponudnika preverite, katere načine plačila omogoča.

Sanolabor spletna trgovina

Spletna trgovina Sanolabor ponuja pester nabor izdelkov. Od raznih pripomočkov, do prehranskih dopolnil itd.

Sanolabor – O podjetju

Slovensko podjetje za veleprodajo in trženje

Sanolabor je podjetje, ustanovljeno leta 1950. Skozi desetletja je postalo največje podjetje za veleprodajo in trženje medicinske in bolniške opreme medicinskih pripomočkov, potrošnega materiala in opreme za laboratorije, zdravil (tudi izdajo) ter izdelkov za osebno higieno in zaščito.

Podjetje se uspešno širi tudi na trg v tujini. V Zagrebu posluje s hčerinskim podjetjem, hkrati pa z izbranimi izdelki in prodajnim programom oskrbujejo partnerje iz Srbije, Hrvaške, Makedonije, Bosne in Hercegovine ter Črne gore in Kosova.

Že od leta 1989 končnim kupcem nudi tudi nakupovanje v lastnih specializiranih prodajalnah. V Sloveniji je skupno 34 specializiranih prodajaln Sanolabor. V ponudbi imajo raznovrstne izdelke za zdravo življenje in ponudba zanesljivo pokriva življenje v vsakem obdobju oz. ponuja izdelke za vse starosti.

Temelj delovanja podjetja je ustvarjanje novih priložnosti za rast in razvoj na področju zdravja, znanosti ter industrije. Podjetje odlikujejo strokovno osebje, izjemno bogate izkušnje, ki temeljijo na desetletjih uspešnega dela in razvoja, poznavanje trga ter jasna vizija.

Ravno to so razlogi, da številni kupci, proizvajalci in dobavitelji zaupajo podjetju Sanolabor.

Dobaviteljev

1000

Artikov

500.000

Zaposlenih

260

Specializiranih prodajaln

34

Končnih kupcev mesečno

100.000

Veleprodajnih kupcev

5000

Oddajte prvi komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja